Vanliga Frågor

Om Vaxkassetter.se

Vaxkassetter.se är det system som Vaxkassetter och Vaxkassetter-partners använder för att visa sina egna produkter på vaxkassetter.se. Detta syns tillsammans med de produkter som säljs direkt av Vaxkassetter. Kunderna kan samtidigt beställa både Vaxkassetter-produkter och produkter från erbjudanden från alla Vaxkassetter-partner.

Alla partners som ingår i Marketplace-systemet på Vaxkassetter har valts noggrant och utvärderas och övervakas ständigt så att vi kan säkerställa de kvalitetsstandarder som kunderna förväntar sig. 

Varje produkt på Vaxkasseter har en av dessa etiketter:
1. Produkten säljs och levereras av Vaxkassetter : Produkten säljs direkt av företaget som äger Vaxkassetter och åtföljs av de tjänster som utvecklats av X Solutions HB.
2. Produkten säljs och levereras av Vaxkassetter och/eller vår partner eller ett oberoende företag som är kvalificerat efter våra standarder efter att Vaxkassetter har analyserat kvaliteten på de tjänster och produkter som företaget erbjuder. När du beställer en sådan produkt skickar vi din beställning till vår partner och han kommer att leverera den till dig tillsammans med alla juridiska dokument.

Handelsvillkor, leveransavgifter, returpolicy och avgifter samt produktgarantier kan vara olika för varje partner; dessa visas på sidan dedikerad till partnern. Vaxkassetter tar hand om hela shoppingupplevelsen, från att tipsa om produkter till köp och leverans, inklusive retur om det skulle behövas. 

Du känner alltid till statusen för dina beställningar med ett Vaxkassetter-konto.

Du reducerar tidsåtgången varenda gång du beställer. 

Du har permanent tillgång till din orderhistorik och du har ett register över inköp som gjorts på Vaxkassetter.se.

Du kan skapa särskilda listor med de produkter  du vill köpa.

Du är alltid uppdaterad med de senaste kampanjerna och du får skräddarsydda erbjudanden.

Du kan lämna kommentarer och omdömen om de köpta produkterna som du har beställt. 

Vaxkassetter – systemet är tillgängligt för alla detaljhandlare som kan erbjuda ett konsekvent sortiment av produkter från minst en detaljhandelskategori, har erfarenhet och resurser för att snabbt leverera kundorder och tillhandahålla kundservice. De måste ha kapacitet att täcka hela Sveriges territorium.

Om du vill bli partner i Vaxkassetter -plattformen, registrera dig som säljare ”I am a seller” här. Efter att ha utvärderat och validerat profilen, och så snart försäljningen av dina produkter på Vaxkassetter.se är möjlig, dvs godkänd, kommer vi att kontakta dig för att sammanställa detaljerna om samarbetet.

Att handla på Vaxkassetter.se

För att kunna beställa produkter som säljs av Vaxkassetter och våra partners är det rekommenderat att skapa ett kundkonto.

Beställningsprocessen online är enkel: när du har hittat en önskad produkt, klickar du på knappen ”Lägg till i kundvagn”. När du lägger till produkter i vagnen omdirigeras du automatiskt till kundvagnssidan, där du kan granska listan över produkter, uppdatera mängden eller ta bort en eller alla valda produkter. För att lägga till fler produkter i kundvagnen kan du återvända till butiken.

I kundvagnen kan du köpa produkter av Vaxkassetter, såväl som av partners tillgängliga på Vaxkassetter. Dessa är grupperade efter vad de säljer.  Under varje produktgrupp hittar du alla skatter relaterade till beställningen samt länkar till affärspolitiken för varje partnerföretag. 

Ja, det kan enkelt du göra. Tryck på det röda krysset bredvid produkten eller produkterna så att den/ de tas bort.

Nej, tyvärr går det inte. Därför ber vi dig att noga tänka igenom vad du vill beställa. Observera att du alltid kan returnera produkten inom 14 dagar, men då betalar du frakten. 

Nej, det är tyvärr inte möjligt. 

Om du har registrerat dig som kund hos oss, kan du spara produkter på din önskelista. Detta gäller bara om du har lagt till den.

Nej, alla visade priser är exklusive moms. Observera att frakten för olika produkter kan variera, men du kan se detta i din kundvagn när du betalar. 

Ja, allting sker krypterat med högsta säkerhetsnivå. När du beställer hos oss uppger du dina personuppgifter och godkänner samtidigt att vi sparar och använder dessa för att kunna genomföra din beställning. Vi dokumenterar även viss kommunikation som vi har med dig för att kunna ge dig bästa service när vi följer upp beställningar.

Betalning

Du kan betala på följande sätt:

1. Banköverföring

2. Swish

3. Kortbetalning Stripe / Paypal

4. PayPal

Observera att vi skickar dina varor efter att betalningen blir synlig för oss. 

 

Ditt kort debiteras omgående när du genomfört köpet.

Just nu arbetar vi för att komma fram till den bästa lösningen. Mer information laddas upp inom kort. 

Ja, beställningsbekräftelsen vi mejlar dig fungerar både som kvitto och garantibevis.

Leverans

I likhet med de produkter som såldes direkt av Vaxkassetter eller Xtakes, visade de produkter som såldes av partners i Vaxkassetter realtid lagerinformation såväl som den beräknade ankomsttiden till destinationen för varje lokalitet i Sverige, i händelse av en beställning vid tidpunkten för erbjudandet. De produkter som erbjuds av partnerna på Vaxkassetter eller/och Xtakes Marketplace levereras med t.ex: DHL, DB Schenker, Post Nord, Best, Bring eller Xtakes Delivery (inom kort).

Har du beställt produkter från olika butiker skickas de i olika försändelser och kan därför komma på olika dagar. Inom 1 – 14 arbetsdagar från beställningsbekräftelsen ska beställningen vara hos dig. För otympliga/tunga produkter kontaktas du inom 5 arbetsdagar från bekräftelsen för att gemensamt bestämma dag för leverans.

Vi mejlar en beställningsbekräftelse till dig med beställningsnummer och information om det du köpt.

Ja, snart kommer leveransen att även vara tillgänglig i Danmark via Xtakes Danmark. 

Hämtar du inte ut din beställning går paketet tillbaka till oss eller vår partner som outlöst paket. Du debiteras då 250 kronor för alla omkostnader som ett icke-uthämtat paket medför.

Fraktkostnader kan variera men du kommer att se kassasidan för uppdaterade leveranspriser.

Ångerrätt och reklamationer

Om du råkat beställa fel produkt eller bara ångrar ditt köp har du möjlighet att nyttja ångerrätten på 14 dagar (från det att du mottagit leveransen) och returnera produkten. Vi rekommenderar dig att alltid kontakta Vaxkassetter.se vid returer innan du skickar tillbaka produkten för att undvika att produkter kommer bort. Vid ångrat köp är det du som kund som står för kostnaden för returfrakten.

Hittade du inte svaret på din fråga?

Main Menu